6

Komentari (6)

BosanskaSvedska
A najvise vole Wandu!
xX_Bosnian_Bull_Xx
Njegova karijera se ne moze prediti sa karijerom dzeke jarane a dzeko je stariji sad, volili ili ne volili, to nije bitno kad se poredi karijera i golovi u ligi petica!
xX_Bosnian_Bull_Xx
Samo sto ovaj icardi ima cudne frizure, tetovaze i ovo i ono! To je za djecu kul i frajerski i nema nista sa kvakitetom, dzeko je svoje pokazao u karijeru i ne treba mu to, da pruza paznju!
Emir.D
Tako je drug moj, ovaj ikardi je prvo *****a od covjeka jer je drugu svom zenu treho :) drugo samo tako je postao poznat jer je tu kuravu i ozenio ( koji kreten ) , a trece dzeko je u njegovim godinama sampion engleske bio. Itd itd :)
grom
A mogu misliti jes se nasikirao,a poserem ti se na članak uspuz
K79
zabolit ce ga racku:D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti