Mauro Icardi u centru pažnje zbog fotografije na Instagramu

Preokret u Interu?

Mauro Icardi u centru pažnje zbog fotografije na Instagramu

E. Čaušević

Mauro Icardi više od mjesec dana nije zaigrao u dresu Intera i mečeve svog tima većinom posmatra s tribina.

Icardiju je prvo oduzeta kapitenska traka zbog odugovlačenja s potpisom novog ugovora, a zatim je Argentinac poručio da je povrijeđen i da ne može igrati.

No, ljekarski pregledi utvrdili su da Icardi ne govori istinu i da je spreman za igru. Ipak, argentinski napadač ne trenira s ekipom, a Luciano Spalletti odbija i dalje da ga uvrsti u konkurenciju za neki meč ovog tima.

Ipak, danas su se pojavile informacije da će se Icardi vratiti u ekipu Intera, te da će ove sedmice prvi put trenirati s ekipom nakon više od mjesec dana.

Iako se pričalo da više uopšte neće igrati do kraja sezone čini se da se Icardi predomislio. Argentinac se nakon dugo vremena oglasio i na Instagramu gdje je objavio fotografiju u dresu Intera.

Jasno je da njegova priča u Interu nije još uvijek završena i da želi još uvijek igrati. O tome da li će ostati na Meazzi sigurno će se znati mnogo više na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

⚫️ #MI9 ⚫️

A post shared by Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) on

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi