Icardi na ljeto sprema transfer kojem se niko nije nadao

Trenutno je u Turskoj, ali očigledno želi novi izazov

Icardi na ljeto sprema transfer kojem se niko nije nadao

S. Mlaćo
Temperametni Maurco Icardi mogao bi se na ljeto vratiti u Italiju. On bar ima takvu želju i vjeruju da će se to desiti, iako je cilj Galatasaraya otkupiti njegov ugovor.

Icardi je stigao u Istanbul na posudbu iz PSG-a, a sada se povezuje sa Milanom i Romom.

On navodno čeka da navedeni klubovi povećaju svoje ponude i dogovor bio onda bio veoma blizu.

Roma je pokazala interesovanje za njega, dok se Milan raspitivao još prošlog ljeta.

Icardiju Turska očigledno nije veliki izazov, a u 14 utakmica Super lige postigao je devet pogodaka i dodao šest asistencija.

Dok igra, više se priča o njegovom odnosu sa popularnom Wandom. Icardi posjećuje i noćne klubove u Turskoj,  međutim Wanda na to nije reagovala i istakla je da poznaje žene sa fotografije na kojoj se on našao.

Oglasi

Kazala je da je u pitanju bio samo obični izlazak.

Nakon ovakve reakcije Wande, mediji su krenuli u akciju jer su posumnjali da se opet nešto događa između fudbalera Galatasaraya i Wande.

Čini se kak su bili na pravom koraku jer je Wanda nedavno objavila sliku sa Icardijem na svom Instagram profilu.

Ispod slike je mnogo pozitivnih komentara i ako je suditi prema svemu viđenom, ponovo uživaju zajedno.

Oglasi

"Sve su to žene fudbalera. Sve ih poznajem. Ne znam šta pokušavate napraviti tim pitanjem?", rekal je Wanda nakon fotografija iz noćnog kluba.

Wanda Nara je nedavno oprostila sve svom šest godina mlađem suprugu. On se često povezivao s drugim ženama, no ona je dovoljno zaljubljena da mu sve oprašta.

Icardi o svemu šuti, neoglašava se, kao da da je svjestan novog početka sa Wandom.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Da li je istina, ostaje da se vidi, no ono što jeste istina, to je da je ovaj par među najpopularnijim u svijetu sporta. To im je vjerovatno i cilj, te se o njima mnogo piše.

 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi