Zbog Wande sve: Mauro Icardi odlučio da ide u 'mirniji klub'

Želi da se više posveti njoj i djeci

Zbog Wande sve: Mauro Icardi odlučio da ide u 'mirniji klub'

E. Škorić

Argentinski reprezentativac namjerava da napusti PSG.

Nogometaš Paris Saint-Germaina Mauro Icardi promijenit će klub zbog činjenice da više nije glavni napadač.

28-godišnji Icardi je odigrao 13 utakmica ove sezone, ali je samo pet puta bio starter, a očito je da trener Mauricio Pochettino bivšeg igrača Intera ne smatra tako važnim za svoj tim.

Navodno Mauro želi da napusti PSG i ode u "mirniji klub", gdje može više da se brine o supruzi Wandi Nari i djeci, odnosno da se više posveti porodici.

Trenutno nije precizirano na koji klub se misli pod "mirniji klub", no to ćemo vjerovatno saznati u narednim mjesecima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo da je nedavno Mauro bio ostavljen nakon što je Wanda saznala da ju vara sa argentinskom glumicom Chinom Suarez. Brak je na kraju spašen, a prijavljeno je kako je Mauro radi toga na svoju suprugu prenio prava na vlastiti prihod do 2050. godine.

Wanda je osim njegove supruge i majke njegove djece ujedno i menadžerica koja se brine o karijeri pomalo kontroverznog nogometaša koji je često u centru skandala.

Top Komentari

Erikdier21
Ako bi moglo samo malo vise vijesti o Icardiju i Wandi jer bas me sve zanima ali sve o njima,...molim vas, molim vas ss.ba
5 0
emanuelmacron
dobro ona tebe vodi kroz zivot,i nisi neka klasa al je mala (sa velikom)uzela dobre pare na tebi,nedes ti u mirniji klub nego PSG vise nisi potreban,znato gospodja,pa da se jos sta ufati na krsini ,koja ti lagano postajes.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti