Maurova sestra zna ko je kriv: Jadni moj brate, da barem imaš nekog ozbiljnog iza sebe
(Foto: EPA) Icardiju u zadnje vrijeme ne ide ni na terenu (sedam mečeva bez gola), a danas su i u Interu odlučili "promijeniti ploču"

Icardiju oduzeta kapitenska traka

Maurova sestra zna ko je kriv: Jadni moj brate, da barem imaš nekog ozbiljnog iza sebe

Mauro Icardi je i danas zvanično ostao bez kapitenske trake. Inter je saopštio da Argentinac više nije kapiten ekipe, te da će tu ulogu od sada imati iskusni golman Handanović.

Nije to bilo sve, Icardi je izostavljen i sa spiska igrača za duel Lige Evrope protiv austrijskog Rapida.

Uzrok ovakvim odlukama čelnika Intera jeste Icardijevogo odugovlačenje ili bolje reći odbijanje produžetka saradnje sa Nerazzurrima.

Potpomognut svojom menadžericom i suprugom Wandom Narom, Icardi želi isposlovati što bolje uslove, vjerovatno pod prijetnjom da će u suprotnom otići u neki drugi klub (Real Madrid, Barcelona...).

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada se oglasila i sestra Maura Icardija koja očigledno smatra da je upravo Wanda uzrok nevolja njenog brata.

"Jadni moj brate, ali zašto nastavljaš dozvoljavati sve ovo? Inter ne dozvoljava takav stav. Kada bi samo imao ozbiljnu osobu iza sebe, onu kojoj je zaista stalo do tebe, ovakve stvari se ne bi dešavale", napisala je Maurova sestra Ivana na Twitteru.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi