6

Komentari (6)

Dzematlija
Od kluba koji zeli osvojiti ligu prvaka, do kluba koji se boji hocel proci grupnu fazu. Radovao sam se kad je Allegri proglasen za trenera, ali ovaj djeciji fudbal nmg gledati. Nije za Juve. A prima platu ko da vodi Real. 4 godine ugovora. Nemaju love dovesti velikog trenera. Propade jos jedna sezona. Cetvrta u nizu.
HarisADP
Ne da **** mu vence mater a on venceu. ****a odurna i ovaj Irnes isto, mater vam svima ****m. Presto sam zbog vas navijat za juve nakon 25 god. Kolko god mi se gadi alegri toliko i degenerici od navijaca Juventusa koji govore da je to dobar trener. Mrs ****m vam majku gadite mi se se. Uh da hocete ispasti iz ls mater vam vasu
axel42
Dobar si ti navijač nema šta! Teško onom klubu kojem su navijači kao ti! Bolje da se ugase.
SarajFK
A jes mi ovo nesto poznato.
irnes44
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.