Max Kruse nakon utakmice stao pred kameru, kleknuo na koljeno i zaprosio svoju djevojku

Ekspresno stigao odgovor iz Njemačke

Max Kruse nakon utakmice stao pred kameru, kleknuo na koljeno i zaprosio svoju djevojku

E. Čaušević

Fudbaleri Njemačke pobijedili su danas sa 3:2 selekciju Saudijske Arabije u meču 2. kola Olimpijskih igara.

Nijemci su danas bili veliki favoriti u meču protiv Saudijske Arabije, ali su teže od očekivanog uspjeli da dođu do pobjede.

Golove za Njemačku danas su postigli Amiri, Ache i Uduokhai, dok je dvostruki strijelac za ekipu Saudijske Arabije bio Al Najei.

U centru pažnje nakon utakmice našao se iskusni njemački fudbaler Max Kruse koji je inače kapiten selekcije koa nastupa na Olimpijskim igrama.

Kruse je nakon utakmice stao pred kamere kako bi dao izjavu, ali je onda oduševio javnost kada je odlučio da zaprosi svoju djevojku.

"Volim te, hoćeš li se udati za mene", pisalo je na Kruseovoj majici koju je nosio ispod dresa na današnjoj utakmici, a on je kleknuo na koljeno i u kameru ponovio isto pitanje.

Svega nekoliko trenutaka kasnije u tabor Njemačke stigla je informacija da se njegova djevojka Dilara javila, te da je pristala da se uda za Krusea.

Također, njemački mediji objavili su da će vjenčanje biti održano odmah nakon Olimpijskih igara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi