Maxi Lopez nije mogao saznati gore vijesti

Neće igrati zbog viška kilograma

Maxi Lopez nije mogao saznati gore vijesti

Endin Čaušević

Argentinski napadač Maxi Lopez propustit će današnji meč Torina protiv Empolija.

Lopez se nedavno povrijedio na treningu, a jučer je od Siniše Mihajlovića dobio velike kritike. Naime, srbijanski stručnjak je ljut na Argentinca jer se previše udebljao što je najveći razlog za njegove učestale povrede.

Nakon što ga je Mihajlović nazvao veš mašinom oglasili su se i čelnici Torina. Oni su poručili da će argentinski fudbaler biti žestoko kažnjen ukoliko ne poduzme neke mjere mršanja.

Ovaj 32-godišnji fudbaler ima sedam kilograma viška i neće igrati sve dok ne bude po kriteriju Mihajlovića. Navodna, Lopez bi već u januaru mogao napustiti Torino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi