Mihajlović: On je debeo, izgleda kao veš mašina

Maxi Lopez na udaru trenera

Mihajlović: On je debeo, izgleda kao veš mašina

Endin Čaušević

Fudbaleri Torina sutra na domaćem terenu igraju protiv Empolija, a Siniša Mihajlović nalazi se u velikim problemima.

Naime, Mihajlović je ovog ljeta preuzeo trenersku palicu Torina, ali još uvijek nije uspio da posloži ekipu na pravi način. Veliki problem predstavljaju i mnoge povrede, a najviše bure digla je povreda argentinskog napadača Maxija Lopeza.

Lopez u posljednje vrijeme ima mnogo problema sa povredama što dodatno nervira srbijanskog stručnjaka. Ipak, Mihajlović zna zbog čega Lopez ima probleme sa mnogobrojnim povredama.

"Pa on je povrijeđen jer ima višak kilograma. On je debeo, izgleda kao veš mašina. Maxi je sjajan igrač i to dokazuje na treninzima, ali sam mu jasno rekao da mora smršati. Pa šta bi tek radio kada ne bi imao ovaj problem", rekao je Mihajlović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mihajlović sutra protiv Empolija neće biti na klupi Torina zbog suspenzije nakon što je dobio crveni karton u prošlom kolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti