Mažić: Zbog Hrvata nisam sudio finale Svjetskog prvenstva

Srbijanski sudija otkrio

Mažić: Zbog Hrvata nisam sudio finale Svjetskog prvenstva

E. Škorić

Srbijanski sudija Milorad Mažić nije imao tu čast da sudi finale Svjetskog prvenstva.

Mažić je sudio finale UEFA Superkupa i finale Lige prvaka, a bio je i glavni kandidat za dijeljenje pravde na meču finala SP-a između Francuske i Hrvatske.

"Nemojte pogrešno da me shvatite, ali neukusno bi bilo da dublje ulazim u tu temu. Istina je da svakako nismo mogli da sudimo meč u kojem je akter hrvatski tim. Eto, to vam dovoljno govori. Poslije utakmice četvrtfinala – derbija između Brazila i Belgije – otvorila su nam se skoro sva vrata, ali na kraju jedna nisu, na našu žalost. Iskustvo nas, jednostavno, uči – otvoriće nam se druga životna vrata...", rekao je Mažić za Nedjeljnik.

Mažić slovi za jednog od najboljih evropskih sudija i dobija šanse na velikoj sceni, ali eto u Moskvi nije dobio priliku i iz manje-više očekivanih razloga.

Promo

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Nwk i nisi moronu glupi retardirani, postovo sam tw do tekme kad ramosu ni zuti nisi dao, jebem ti sve glupo, plus osteti moj senegal na SP, cist penal nad Mane ppnisyi, stoka retardirana!!!
1 2
karlhajncbrazzzo
A zbog Srba nije sudio njihove utakmice.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi