Mazzarri: Milan je i dalje kvalitetna ekipa

Trener Napolija oprezan pred duel sa Milanezima

Mazzarri: Milan je i dalje kvalitetna ekipa

Večeras će se na San Paolu u okviru 13. kola sastati Napoli i Milan. Napolitanci traže pobjedu kojom bi ostali u vrhu, dok će gosti sudeći prema dosadašnjim igrama imati težak zadatak.

Trener domaćih Walter Mazzarri smatra kako je Milan, iako u lošoj formi još uvijek jako kvalitetna ekipa:

 

"Milan je imao tešku sezonu do sada. Ali oni su još uvijek veoma jaka ekipa. Kada vam ne ide dobro, vi opet morate podići formu i krenuti ispočetka. Šta god javnost mislila, Milan ima bolju ekipu, nego to pozicija na tabeli govori." 

 

Svjsetan je Mazzarri da njegova ekipa u večerašnji susret ulazi kao favorit:

 

"Oni jesu autsajderi u ovom susretu, ali to meni ne ulijeva samopouzdanje. Naš uspjeh u ovom susretu ovisi samo o našem pristupu. Ukoliko budemo imali pravi pristup možemo dobiti bilo koga." 

 

Zbog povrede mišića Goran Pandev neće igrati od prve minute protiv Milaneza: 

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Žao mi je zbog Pandeva, volio bih da je spreman za večerašnji susret, ali uvjeren sa da ga Insigne može zamjeniti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.