Mazzarri: Nianga tretiram kao svog sina

Trener Watford o novom pojačanju

Mazzarri: Nianga tretiram kao svog sina

Trener Watforda Walter Mazzarri poručio je da svog napadača M'Bayjea Nianga tretira kao sina.

Niang je prije nekoliko dana stigao u Watford na posudbu iz Milana do kraja sezone, a već je postigao prvijenac i to u pobjedi njegovog tima protiv Burnleyja sa 2:1.

Mazzarri poručuje da izuzetno cijeni ovog napadača te da ga tretirao kao svog sina.

"Tretiram ga kao svog sina. Razgovaram s njim svaki dan, naravno. Pitam ga uvijek za sugestije, a nadam se da i on mene sluša. To je fudbaler sa sjajnim kvalitetima. Ako je u prošlosti pravio greške, važno je da ih sada ne pravi i da sluša moje savjete. On je odigrao veoma dobar meč protiv Arsenala, prije svega zbog toga jer nije igrao dugo vremena za Milan. Ipak, on tek treba da dođe u pravu formu koju želim od njega", rekao je Mazzarri. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Watford je trenutno na 10. mjestu Premiershipa sa 30 bodova nakon 24. kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi