Rossoneri prodali Nianga

Odlazi u Watford

Rossoneri prodali Nianga

Midhat Šljivak

Ekipa Milana postigla je dogovor s Watfordom oko transfera napadača M'Bayea Nianga.

Kako navodi Sky Sport Italia, Rossoneri su s engleskim timom dogovorili posudbu 22-godišnjeg napadača do kraja sezone uz opciju kupovine na ljeto za 16 miliona eura.

Ostalo je još i da Niang pristane na transfer. To vjerovatno neće predstavljati problem, jer je Francuz najavio kako želi igrati u engleskoj Premier ligi.

Prethodno je Niang trebao otići na posudbu u Genovu, ali je to odbio upravo zbog ponude iz Premiershipa, koju je na kraju i dočekao.

Interes za njegovim uslugama su još pokazivali West Ham, Liverpool i Crystal Palace, ali je Watford na kraju pobijedio rivale iz Premier lige.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Niang je član Milana postao 2012. godine. Stigao je iz Caena za tri miliona eura, a pored Rossonera igrao je na posudbma u Montpellieru i Genovi.

Ove sezone je odigrao 18 utakmica i postigao je tri gola.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi