Mbappe bacio u trans navijače Real Madrida objavom na Instagramu

Zahvalio im se...

Mbappe bacio u trans navijače Real Madrida objavom na Instagramu

Endin Čaušević

Kylian Mbappe postigao je sinoć gol na Santiago Bernabeu u remiju Real Madrida i PSG-a (2:2).

Kraljevski klub je imao prednost od 2:0 devet minuta pred kraj utakmice, ali je PSG uspio ekspresno postići dva gola preko Mbappea i Sarabije i tako doći do boda u Madridu.

U centru pažnje nakon ovog meča našao se Mbappe koji je prije nekoliko godina izjavio da mu je san da jednog dana zaigra u dresu kraljevskog kluba.

Mbappe je "zapalio" Instagram svojom objavom koja je oduševila navijače Real Madrida. On je objavio fotografiju kojom se zahvaljuje navijačima na Bernabeu koji su ga sinoć nagradili aplauzom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Očito je napadač PSG-a odlučio da im uzvrati i zahvali im se na tome, ali sigurno da ova objava neće dobro proći kod navijača francuskog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti