Marcelo imao zanimljivu poruku za Neymara, a kamera je to sve 'uhvatila'
Marcelo i Neymar su se vidjeli nakon dugo vremena

Igrač Reala podržao svog saigrača iz reprezentacije

Marcelo imao zanimljivu poruku za Neymara, a kamera je to sve 'uhvatila'

S. Pašalić

Marcelo i Neymar su se sinoć uoči početka meča na Santiago Bernabeu susreli u tunelu, a tom prilikom su kamere zabilježile zanimljiv detalj.

Thomas Tuchel je započeo meč sa Icardijem, Mbappeom i Di Marijom u napadu, a Neymar je ostao na klupi, ali je odmah na početku drugog poluvremena ušao u igru.

Dok su dva igrača čekala da izađu na zagrijavanje prije početka meča, Marcelo koji već neko vrijeme nije vidio Neymara, ga je ohrabrio i rekao mu: 'Ti igraš bolje od Mbappea'.

Mbappe, koji je neko vrijeme na radaru Reala i za kojeg je Zidane rekao kako je "zaljublen" u njega je sinoć postigao gol za PSG, ali Neymaru to nije pošlo za rukom.

Brazilac se ovog ljeta također dovodio u vezu sa Kraljevskim klubom nakon što je zbog sukoba sa čelnim ljudima PSG-a želio napustiti klub, ali je na kraju nakon svega ostao u Parizu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti