Bomba iz Španije: Mbappe stiže, ali ne u Real Madrid?
FOTO - EPA

Barcelona se uključila u borbu

Bomba iz Španije: Mbappe stiže, ali ne u Real Madrid?

A. Beganović

Jedan od najboljih svjetskih fudbalera, Kylian Mbappe, na kraju sezone bi mogao napustiti redove PSG-a.

Francuskom reprezentativcu sa PSG-om ugovor ističe na kraju ove sezone, a kako nije potpisao novi, sve je izvjesniji njegov odlazak iz PSG-a, ali i iz Francuske.

Navodno, najbliži potpisivanju ovog sjajnog fudbalera je Real Madrid, ali posljednje informacije koje stižu iz Španije, ne idu u prilog "kraljevskom klubu".

Naime, tamošnji mediji tvrde da će se u borbu za Mbappea uključiti i Barcelona koja je spremna ofanzivnom fudbaleru na ime bonusa za potpis ugovora ponuditi nevjerovatnih 90 miliona eura.

Real je, bar tako smatraju u Barceloni, spreman na ime bonusa za potpis ugovora ponuditi Mbappeu 50 miliona eura i upravo u tome u katalonskom ponosu vide svoju šansu u borbi za francuskog reprezentativca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim toga, u Barceloni vjeruju da mogu Mbappeu ponuditi i veća godišnja primanja. Navodno je Real spreman za njegovu godinišnju platu izdvojiti 17 miliona eura.

Podsjetimo, Mbappe je u ovoj sezoni u francuskom prvenstvu odigrao 10 utakmica i pritom je postigao pet pogodaka kojima je dodao četiri asistencije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adrian
Izvor vesela sveska.
9 0
Nedd
Kakva bomba, pukla je autoru ovog teksta bomba u glavi. Barsa pred bankrotom, nemogu da plate raskid ugovora sa žutim pa su primorani da ih šprda cijeli svijet.
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije