Epski odgovor Enriquea na pitanje gdje odlazi Mbappe: "Danas pada kiša, ali dan je lijep"
FOTO: EPA

Svima je sve bilo jasno

Epski odgovor Enriquea na pitanje gdje odlazi Mbappe: "Danas pada kiša, ali dan je lijep"

Esmer Oštraković

Nakon što je nedavno Mbappe javno rekao da će napustiti PSG na kraju sezone sve više se govori o tome kada će i zvanično biti predstavlje kao novi igrač Real Madrida.

Naravno, niko zvanično nije potvrdio da će Mbappe obući dres Real Madrida, ali svi najbolje informisani novinari, te mediji u Evropi tako tvrde.

Sam Mbappe još uvijek šuti i iz dana u dan samo govori da još uvijek nije pravi trenutak, da će sve biti poznato kada neke stvari dođu na svoje.

Danas su novinari odlučili i trenera PSG-a Luisa Enriquea pitati o budućnosti Kyliana Mbappea. Od njega su dobili u najmanju ruku jako čudan odgovor.

"Danas pada kiša, ali dan je lijep. Drugačiji je miris u zraku. Ja volim kišne dane jer me podsjećaju na moj Gijon. Mislim da sam Vam savršeno odgovorio na pitanje", rekao je Enrique.

Oglasi

Jasno je naravno da je ovaj odgovor Enriquea zapravo bio neki blaži ili ljepši način da kaže da go previše ne zanima i da nije stvar o kojoj želi da govori.

Mbappe se pred utakmicu sa Toulouseom posvađao sa predsjednikom PSG-a

Mnogo bure podiglo se u zadnjim danima, a navodno je sve kulminiralo u nedjelju pred utakmicu PSG-a i Toulousea kada su se žestoko posvađali Mbappe i prvi čovjek ovog kluba Nasser Al-Khelaifi.

Navodno je tada Khelaifi sišao u svlačionicu PSG-a tražeći neke odgovore od sjajnog napadača iz Francuske.

Njemu se nije dopalo što ga Mbappe nije spomenuo u svom oproštajnom videu i zapravo je on bio jedina osoba koju nije spomenuo tada.

Nakon svega, sinoć je Mbappe dobio nagradu za najboljeg igrača sezone u Ligue 1.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kada je dobio nagradu, ovaj put odlučio je zahvaliti se i predsjedniku.

"Hvala svima u klubu i hvala predsjedniku. Falit će mi ovo. Odlazim iz kluba uzdignute glave", rekao je Mbappe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi