Mbappe i Haaland od narednog ljeta u istom timu?

Pakleni plan Reala

Mbappe i Haaland od narednog ljeta u istom timu?

A. Beganović

Real Madrid u ovom prelaznom roku nije uspio u svoje redove dovesti sjajnog francuskog reprezentativca Kyliana Mbappea.

Pomenuti fudbaler bio je najveća želja "kraljevskog kluba", ali njegov PSG odbio je sve ponude iz Reala tako da će Mbappe u ovoj sezoni biti udarna igla francuskog kluba.

Međutim, u Realu nisu odustali, odnosno za naredni ljetni prelazni rok su pripremili paklen plan koji podrazumjeva dolazak Mbappea i napadača Borussije Erlinga Haalanda.

Mbappeu na ljeto naredne godine ističe ugovor, pa će vjerovatno u Madrid stići kao slobodan igrač, a u isto vrijeme takav razvoj događaja ostavit će dovoljno nova na računu Reala da krene po Haalanda.

Navodno će 90 miliona eura biti dovoljno kako bi se iz Borussije doveo norvenški napadač, a ukoliko ostvare svoje planove, Kraljevi će doista u vrhu napada imati nevjerovatan dvojac.

Naravno, za pomenute fudbalere zainteresirani su i drugi evropski velikani što Realu otežava posao, a sasvim sigurno će i čelnici PSG-a tokom sezone učiti sve što je u njihovoj moći da Mbappea zadrže u svojim redovima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ali, to nije sve, odnosno kako pišu španski mediji, upravo će PSG biti najveći protivnik Realu u ostvarivanju planova jer se Haaland nalazi i na vrhu liste želja francuskog kluba.

A, ako je suditi po već viđenom, bogati vlasnici PSG-a neće štediti tako da nas u narednim mjesecima i pored toga što je fudbalska pijaca zatvorena, po svemu sudeći očekuju mnogo uzbuđenja po pitanju velikih transfera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

DR_GAZiJA
Interesantno vec su BILI ZAJEDNO u PSG-u prije PAR DANA..bar smo tako citali na OVOM NEKAD DOBROM PORTALU..tako to bude kada tekstove pisu STUDENTI DEGENERACIJE..
4 2
Mostarac1602
Sutra će se pisati o psg
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi