"Slomio sam Van Dijku prst i nemam pojma kako se to dogodilo"
Foto - EPA

Haaland nakon utakmice protiv Nizozemske

"Slomio sam Van Dijku prst i nemam pojma kako se to dogodilo"

M. Šljivak

Norveška i Nizozemska remizirali su (1:1) u susretu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Gol za Norvežane zabio je Erling Haaland, dok je sa druge strane loptu u mrežu poslao Davy Klaassen za konačnih 1:1.

Veliku bitku sa štoperima Nizozemske vodio je Erling Haaland. Virgil van Dijk i Stefan de Vrij su ga u većini utakmici dobro čuvali, ali je on ipak uspio zabiti gol.

Ipak, tokom žestoke borbe došlo je i do povrede štopera Liverpoola Virgila van Dijka kojem je Haaland navodno slomio prst. O tome je norveški napadač govorio nakon utakmice.

"Mislim da sam Van Dijku slomio prst. Prišao mi je i rekao: 'Je*o te, slomio si mi prst'. Nemam pojma kako se to dogodilo", rekao je Haaland.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

[twitter]https://twitter.com/AnfieldWatch/status/1433177488872677376[/twitter]

Van Dijk je sinoć odigrao zaista vrhunski meč. Dobio je gotovo sve duele u kojima je bio, pa može da žali što je Haaland uspio da izbjegne njegov start i da zabije pogodak.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...buduci saigraci u Liverpoolu.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi