Mbappe je u potpunosti kopirao Ronaldinha, a zanimljivo da je rival obojici bio isti

PSG-ovi čudotvorci na djelu - nekad i sad

Mbappe je u potpunosti kopirao Ronaldinha, a zanimljivo da je rival obojici bio isti

Edmir Škorić

Kylian Mbappe je proteklog vikenda s dva pogotka donio PSG-u pobjedu u gostima kod Guingampa u susretu 2. kola francuske Lige 1.

Talentovani napadač u igru je ušao u 46. minuti kod rezultata 1:0 za Guingamp, a onda je Neymar izjednačio, da bi u zadnjih 10 minuta PSG-ovo čudo od djeteta postiglo dva pogotka.

Jedan od tih golova neodovljivo podsjeća na onaj Ronaldinhov prije 15 godina. Da stvar bude još zanimljivija, pa pomalo i nevjerovatna, protivnik je i tada PSG-u bio Guingamp.

Čini se da navijači u Francuskoj ponovo gledaju "Ronaldinha"... Mbappe je definitivno neko ko je za kratko vrijeme pokazao sav potencijal, a od njega se tek očekuje da napravi ono što je svojevremeno Ronaldinho.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

Lud
Ma svaka cast Mbapeu ali ni blizu Dinhu...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije