Mbappe: Laž je da sam bio tako blizu Arsenala

Demantovao medije

Mbappe: Laž je da sam bio tako blizu Arsenala

E. Čaušević

Fudbaler PSG-a, Kylian Mbappe, izabran je za najboljeg mladog igrača na svijetu za 2018. godinu.

Mbappe je ubjedljivo stigao do ove nagrade, a čak je bio i četvrti u poretku najboljih igrača svijeta. Mladi francuski napadač oduševljava fudbalsku javnost već nekoliko sezona i mnogi su sigurni da je pred njim blistava budućnost.

Sve je počelo prije dvije godine kada se Mbappe pojavio u Monacu i svojim igrama je sve ostavio bez teksta. Činilo se tada da se radi samo o tinejdžeru koji je bljesnuo za trenutak, no ubrzo nas je demantovao. Nedavno se pojavila priča kako je Mbappe prije odlaska u PSG bio na korak od Arsenala, no čini se da nije bilo tako blizu kako mediji predstavljaju.

"Čuo sam priče kako sam prije godinu dana trebao u Arsenal i onda otišao u PSG. Istina je da sam s Wengerom tada bio u kontaktu, ali sam odlučio da idem drugim putem. On nije htio da me zadržava i zaista se ponio kao gospodin i poželio mi sreću", rekao je Mbappe.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi