Perez na potezu: Stigle prve ponude za Isca

Da li će ga Real pustiti?

Perez na potezu: Stigle prve ponude za Isca

E. Čaušević

Španski reprezentativac Isco preko noći se našao u nemilosti trenera Real Madrida, Santiaga Solarija, te se sve više špekuliše da će već u januaru promijeniti sredinu.

Nakon što je Solari preuzeo klupu kraljevskog kluba situacija za Isca se totalno promijenila. Kap koja je prelila čašu desila se prošle sedmice na meču Lige prvaka, kada mu je pola sata pred meč saopšteno ispred svlačionice da uopšte nije u konkurenciji za utakmicu s Romom.

Solari je poručio da Isco ima višak kilograma, te da nije spreman da igra, a ovaj veznjak je uzvratio fotografijama na Instagramu gdje je pokazao da je njegovo tijelo u jako dobrom stanju. U španskim medijima se već neko vrijeme piše da će Isco u januaru napustiti klub, a Marca je jutros objavila da su stigle i prve ponude.

Navodno, na adresu Real Madrida pokucala su čak tri engleska kluba koja bi rado vidjela Isca u svojim redovima. Marca prenosi da su ponude poslali Chelsea, Arsenal i Tottenham, ali da nije poznato o kojim iznosima se radi. Sada je na potezu predsjednik Florentino Perez koji će odlučiti da li će pustiti Isca.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi