Mbappe ludio na Tuchela zbog izmjene

Mladi Francuz jako ljut

Mbappe ludio na Tuchela zbog izmjene

E. Oštraković

PSG je ostvario laganu pobjedu na domaćem terenu protiv Montpelliera, te su goste kući ispratili sa pet golova.

Za pobjedu PSG-a su pogađali Sarabia, Di Maria, Kurzawa, te Mbappe, a Congre je postigao autogol.

Ipak, zanimljiva situacija se desila u 65. minuti kada je Tuchel odlučio da iz igre izvede Mbappea, te da umjesto njega u igru uđe Icardi.

Francuz je bio vidno nezadovoljan, te je odlučio da svoje frustracije pokaže. Prvo je prigovarao Tuchelu, a zatim se upustio u svađu sa njim.

Kada mu je dosadilo, jednostavno je otišao od Tuchela, dok mu je trener pokušavao nešto objasniti.

Na putu do svog mjesta na klupi za rezerve odbio je jaknu od pomoćnog trenera, te se nije htio pozdraviti sa saigračima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na kraju je nezadovoljno sjeo na klupu, a na njegovom licu se vidjela očigledna frustracija i nezadovoljstvo.

Kompletnu situaciju možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

Klackalica
Neosporno da je strašan igrač, al je također jedan veliki smrad koji je rano poceo nosom parat nebo..a to se desilo istog trenutka kad je prešao u PSG. Sad malcu dodijalo pa bi negdje dalje išo. Smiri se Kilijane..nisi neuništiv. Ne daj boze neke gore ozljede i nema te vise, dobro ce ti bit i u Monaku 60 minuta po utakmici
11 4
krndija26
stavi ga na klupu narednu utakmicu i spusti ga na zemlju!
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi