Mbappe, Mbappe... Da si ovo pogodio, postao bi besmrtnik

Mali čarobnjak nije imao sreće

Mbappe, Mbappe... Da si ovo pogodio, postao bi besmrtnik

Fudbaleri PSG-a nanijeli su sinoć težak poraz St. Stienneu u susretu četvrtfinala Liga kupa. 

Bilo je 6:1 za Svece, a briljirao je Mauro Icardi koji je postigao hat-trick. Osim njega po jedan gol dodali su Neymar i Mbappe dok je preostali pogodak autogol Moulina.

Bez obzira na sedam golova i na sjajnu partiju Icardija, potez noći a vjerovatno i decenije u francuskom fudbalu bio bi gol Mbappea da je ovom malom čarobnjaku pošlo za nogom ono što je zamislio u 78. minuti.

Nakon pasa Edinsona Cavanija Mbappe je atraktivno sa oko 20 metara pokušao lobovati golmana gostiju što mu je i uspjelo ali lopta je na njegovu žalost završila pored gola.

Da li bi ovo bio najljepši gol koji je Park prinčeva ikada vidio?

Top Komentari

Bhf111
Malo vise pored gola
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi