Mbappe nakon blamaže u Lilleu: Igrali smo kao početnici

Smatra da se to PSG-u ne smije dešavati

Mbappe nakon blamaže u Lilleu: Igrali smo kao početnici

E. Škorić

PSG odavno nije ponižen kao sinoć u Lilleu, gdje je od domaće ekipe deklasiran sa 5:1.

Parižani su bili oslabljeni u ovom meču, onda su im se desile dvije povrede u prvom poluvremenu, a zatim i isključenje Bernata.

Na kraju je sve rezultiralo bolnim porazom od Lillea (5:1), mada to pretjerano neće značiti Parižanima u konačnici ovog šampionata, pošto su i dalje nedohvatljiv za Lille i imaju 17 bodova više i utakmicu manje šest kola prije kraja.

"Igrali smo kao početnici. Možemo da izgubimo, dešava se, ali ne na ovaj način. Moramo brzo ovo da ispravimo. U srijedu imamo utakmicu protiv Nantesa, ne smije nam se ovo više dešavati, moramo da pobijedimo", rekao je Mbappe.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mladi napadač je istakao da je njegov tim "s vremena na vrijeme imao kontrolu, ali u većini utakmice je Lille bio bolji".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi