Prokletstvo kanadskog repera: Drake posjetio PSG koji je odmah doživio katastrofu

Trebaju izbjegavati da se slikaju s njim

Prokletstvo kanadskog repera: Drake posjetio PSG koji je odmah doživio katastrofu

E. Čaušević

PSG je sinoć doživio najteži poraz u posljednjih 19 godina jer su izgubili u gostima od Lillea sa 5:1.

Parižani su na korak od odbrane titule prvaka Francuske, ali već dva prethodna kola to nikako da osiguraju. Niko sigurno nije ni sanjao da će PSG doživjeti tako težak poraz, a mnogi su za to optužili popularnog repera Drakea.

Drake je postao senzacija u svijetu fudbala u proteklih nekoliko sedmica jer očito donosi "prokletstvo" ekipama igrača s kojima se fotografiše pred početak utakmice.

Ovaj reper je u proteklih nekoliko sedmica objavio fotografije sa Aubameyangom, Aguerom i Pogbom, a njihovi klubovi su istog dana doživjeli neočekivane poraze.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ista sudbina ovaj put zadesila je i PSG. Naime, Drake se slikao sa Layvinom Kurzawom, a igrač PSG-a je jučer objavio fotografiju na društvenim mrežama. Samo nekoliko sati kasnije PSG je poražen s 5:1 od Lillea.

 PSG defender Layvin Kurzawa posed for a picture with Drake before the humiliating 5-1 defeat to Lille on Sunday

Top Komentari

NKZ1922
Ovaj drake isto kurava neka, obisao pola fudbalskog svijeta.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi