Mbappe: Ne znam gdje ću biti za dvije godine

Napadač PSG-a

Mbappe: Ne znam gdje ću biti za dvije godine

Iako je tek prošlog ljeta prešao u redove PSG-a Kylian Mbappe se već povezuje sa prelaskom u Real Madrid. 

Mbappe ima samo 18 godina, ali već za njega čitav fudbalski svijet jer će PSG narednog ljeta za njega Monacu platiti čak 180 miliona eura.

Ipak, on poručuje da u Parizu možda neće ostati dugo vremena jer ne zna ni gdje će biti za dvije godine.

"Imao sam neke planove za svoju karijeru, ali obzirom da se ništa nije desilo kao što sam planirao i već sam ostvario stvari koje nisam ni mogao zamisliti prije nekoliko mjeseci, onda ne znam šta da kažem. Gdje ću igrati za dvije godine? Iskreno, ne znam", rekao je Mbappe.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, od ovog sjajnog fudbalera se očekuje da bude glavna uzdanica reprezentacije Francuske narednog ljeta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a prije toga će pokušati sa PSG-om da se domogne titule prvaka Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi