PSG-u se ne dopada priča o Neymaru i Realu

Stigao i odgovor

PSG-u se ne dopada priča o Neymaru i Realu

E. Škorić

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez planira da kupi Neymara, ali u PSG-u zaista ne žele ni da čuju o tome.

Neymarova želja je navodno da se vrati u Španiju i, unatoč dobrom otvaranju sezone, nije sretan što je u Parizu. Brazilac se požalio ocu i najboljim prijateljima i šapnuo im da na ljeto odlazi u Real Madrid.

Kraljevi navodno spremaju da sruše rekord od 222 miliona eura, koliko je PSG prošlog ljeta platio Barceloni, a na Parku Prinčeva ipak nemaju namjeru prodati prvu zvijezdu.

"Neymar nas ostavlja i odlazi u Real Madrid? Ne. Neymar je sretan ovdje. Nije stvar u novcu, jednostavno mu odgovara ovaj klub i ovaj grad. On je, poput nas, jako ambiciozan i zato je došao ovdje, a ne negdje drugo", kazao je sportski direktor PSG-a Antero Henrique.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pojavila se informacija kako je Neymar onog dana kada je Ronaldu uručena nagrada za najboljeg igrača 2017. godine (Zlatna lopta op.a), ali PSG-ov sportski direktor je istakao da je to sve izmišljeno i da nema ni govora o Neymarovom prelasku u redove madridskog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi