Mbappe priziva nova pojačanja u PSG

Želi osvojiti Ligu prvaka

Mbappe priziva nova pojačanja u PSG

Edmir Škorić

Francuski napadač Kylian Mbappe smatra da njegov PSG treba da dovede nove igrače.

Mbappe je s PSG-om osvojio Ligu 1, Kup i Liga kup, a u Ligi prvaka su igrali finale, ali je Bayern bio jači i osvojio je trofej.

Mbappe ne odustaje od Lige prvaka, ali vjeruje da su na Parku prinčeva neophodna nova zvučna pojačanja.

"Bilo je teško, tužno je, ali je to naša realnost i moramo da se pomirimo s tim. Veliko je razočarenje, ali takav je naš posao, ne smijete da miješate emocije i fudbal. Sada kada smo probili blokadu i konačno prošli četvrfinale, možemo da kažemo da je plasman u finale uspjeh", tvrdi Mbappe i dodaje:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mnogo timova je izgubilo u finalu i osvojilo Ligu prvaka naredne godine. Sada moramo da se pojačamo, PSG mora da dovede još nekoliko igrača. Nadam se da će uraditi dobar posao".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi