PSG odredio cijenu za Mbappea ako odbije potpisati novi ugovor

Već imaju plan

PSG odredio cijenu za Mbappea ako odbije potpisati novi ugovor

Endin Čaušević

Kylian Mbappe odigrao je sinoć fantastičnu utakmicu u pobjedu PSG-a na gostovanju protiv Barcelone sa 4:1.

PSG je slavio na Camp Nou u prvom meču osmine finala Lige prvaka sa 4:1 na krilima sjajnog Mbappea koji je upisao hat-trick.

Odmah nakon toga pojavile su se priče da Real Madrid što prije želi da završi njegov transfer koji bi se trebao desiti na kraju sezone. No, PSG ne želi tako lako odustati i cilj im je da Mbappe potpiše novi ugovor.

Međutim, kako piše Le Parisien u francuskom klubu su svjesni da postoji mogućnost da mladi napadač odbije novi ugovor i zatraži odlazak iz PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U tom slučaju su čelnici kluba donijeli odluku da neće spriječiti Mbappea da ide, ali da klub koji ga želi dovesti mora platiti najmanje 200 miliona eura.

Najveći interes za njega pokazao je Real Madrid, ali da li neko ima da plati toliku sumu novca u toku finansijske krize ostaje nam da vidimo. Ukoliko Mbappe odbije novi ugovor onda je to jasan znak da želi da ide.

Top Komentari

Adnanos
Nije ni puno
3 2
emial766
Saceka jos godinu i ode dzabe i strpa lovu u svoj dzep jos vecu. Ne fali mu u Parizu nista jos jednu god.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi