Mbappe ima jasan plan

Za sada ostaje

Mbappe ima jasan plan

Samir Mlaćo

I dok brojne nogometne zvijezde sele u Saudijsku Arabiju, Kylian Mbappe imaju drugačiji san.

Zove se Real Madrid i čini se da će sve učiniti da potpiše za Kraljeve.

To će se prema svemu sudeći desiti narednog ljeta, a do tada će ostati član Parižana.

Real će tako morati vjerovati na riječ Mbappeu, pa se postavlja pitanje šta ukoliko u međuvremenu on dobije neku drugu ponudu.

Mbappe je početak sezone proveo na tribinama u PSG-u, no vratio se u tim. Za vikend bi trebao zaigrati protiv Toulousea.

Oglasi

Treba istaći da je on trenutno peti najplaćeniji nogometaš svijeta, a među deset najpaćenijih jedini je koji igra u Evropi.

PSG sa dosta promjena ulazi u novu sezonu, ali svakako da je i dalje glavni favorit za titulu prvaka u Francuskoj.

Jučer su potvrdili rastanak i sa Renatom Sanchesom.

PSG-u, s kojim portugalski reprezentativac ima ugovor do 2027. godine, pripalo je milion eura za posudbu, a vidjet ćemo koliko će dobiti obeštećenja, ako dođe do konačne kupovine.

Inače, Sanchez je u redove francuskog prvaka stigao prošlo ljeto iz Lillea. Potpisao je petogodišnji ugovor, a Lille je na ime obeštećenja inkasirao 15 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U sezoni iza nas, u svim takmičenjima je za PSG odigrao 27 utakmica, a dva puta se upisivao u listu strijelaca. Osim za Lille i PSG u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Bayern, Swansea City i Benficu.

Četiri naslova prvaka Njemačke je osvojio sa Bayernom, dok je sa PSG-om i Lilleom osvajao naslove prvaka Francuske. Za portugalsku reprezentaciju je odigrao 32 utakmice uz učinak od tri pogotka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi