Mbappeovo drugo lice: "Nije mi žao, uradio bih to ponovo"

Napao igrača Nimesa

Mbappeovo drugo lice: "Nije mi žao, uradio bih to ponovo"

Edmir Škorić

Kylian Mbappe jučer je u susretu Nimesa i PSG-a (2:4) pokazao da ipak ima mane i da i on može da izgubi živce.

Mbappe je bio strijelac za PSG za 3:2, a nakon što je Cavani postigao gol za 4:2, mladi francuski napadač je odgurnuo Nimesovog nogometaša Savaniera, pa je dobio direktan crveni karton. Uradio je to nakon što ga je Savanier "pokosio" s leđa.

Takve stvari nisu baš tipične za Mbappea, ali on je na kraju sve objasnio i kazao da bi ponovio istu stvar.

"To je akumulacija stvari, to je nogomet. No, da se desi opet, vjerovatno bih isto uradio. Izvinjavam se navijačima, ali ne mogu tolerisati ovakve stvari kao što je napravio moj protivnik", kazao je Mbappe.

"On nije imao namjeru da ide na loptu, ali dobro, nije ni važno. Takvim stvarima nije mjesto na terenu, ali sudija mi je dao crveni karton. Nema veze. PSG i ja smo iznad toga", dodao je Francuz.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi