"Valjda PSG proda Neymara ili Mbappea, da nam bude malo lakše"

Direktor Zvezde se nada

"Valjda PSG proda Neymara ili Mbappea, da nam bude malo lakše"

Crvena zvezda će u Ligi prvaka biti u grupi sa PSG-om, Liverpoolom i Napolijem što je vjerovatno najteža moguća grupa koju su mogli dobiti.

Međutim, sam plasman u grupnu fazu Lige prvaka je ogroman rezultat za Beograđane, tako da ni razočarenje zbog teških protivnika nije preveliko.

"Svakako nije bilo lakih grupa, eventualno ona u kojoj su Lokomotiva, Porto, Schalke i Galatasaray. Ali iskreno, nisam želio tu grupu. Mislim da je ovako bolje, čekaju nas tri spektakla u Beogradu. Narod će moći da uživa, živjeli smo za ovo i, evo, dočekasmo tu Ligu prvaka", rekao je Zvezdin generalni direktor Zvezdan Terzić, koji je potom dodao:

"Prelazni rok još traje, pa se nadam da će PSG u petak prodati Neymara ili Mbappea da nam bude malo lakše".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Terzić je najavio i veliko pojačanje za Ligu prvaka.

"Gledat ćemo da u petak završimo sve oko Boakyea, kako bismo mogli bolje parirati ovim fudbalskim vanzemaljcima. Po meni su PSG i Liverpool glavni favoriti za osvajanje titule prvaka Evrope ove sezone", ističe Terzić.

Top Komentari

Benjamingst
Zalosno gdje su nas doveli ratovi.... u EX YU ni jedan nas klub se nije bojao tkz velikana... igralo se srcem... zamisli da je YUGA ostala kako bi to izgledalo u Eutokupovima.... ja mislim mocno I bogato.... ali sad je tuga.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi