Mbappeu nije bilo baš drago kada su ga pitali za Neymara

Odbrusio novinarima

Mbappeu nije bilo baš drago kada su ga pitali za Neymara

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a sinoć su na svom terenu savladali Nimes sa 3:0 u prvom kolu nove sezone Ligue 1.

Parižani su na najbolji način počeli novu sezonu i put ka odbrani titule prvaka Francuske. No, atmosfera na tribinama nije bila baš najbolja jer su navijači PSG-a vrijeđali Neymara.

Neymar želi da napusti PSG i vrati se u Barcelonu, a navijači ovog kluba su poručili da on nije zaslužio da nosi dres kluba s Parka Prinčeva. Oni najvatreniji su imali i nekoliko parola za Neymara i jasno su mu poručili šta misle o njemu.

Jasno je da zbog Neymara ni situacija u ekipi nije baš najbolja. Brazilac je glavna tema čak i kada njegovi saigrači daju izjave kao što je sinoć bio slučaj s Kylianom Mbappeom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Napadač PSG-a nije bio baš raspoložen da priča o Neymarovoj situaciji i to je jasno dao do znanja novinarima.

"Vidjet ćemo šta će biti na kraju, ali jasno je da to nije isti tim bez njega. Mi ćemo nastaviti davati sve od sebe i to je to. Da li želim da ostane? Pa, već sam odgovorio na to. Idite i pričajte s njim, dat ću vam i njegov broj", odbrusio je Mbappe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi