PSG i Barcelona nikad nisu bili bliže dogovoru za Neymara

I navijači traže njegov odlazak

PSG i Barcelona nikad nisu bili bliže dogovoru za Neymara

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar sve je bliže odlasku iz PSG-a i povratku u Barcelonu.

PSG je sinoć u prvom kolu Ligue 1 pobijedio Nimes sa 3:0 i tako na najbolji način otvorio novu sezonu. Neymar nije bio u konkurenciji u ovom meču, ali je bio glavna tema na tribinama.

Naime, navijači ovog kluba su žestoko vrijeđali Neymara zbog činjenice da želi napustiti PSG. Jasno su mu dali do znanja da treba ići i da ne žele imati takve fudbalere u svojoj ekipi.

Neymarova želja je da se vrati u Barcelonu i činjenica da navijači želje njegov odlazak sigurno može samo pomoći katalonskom klubu u pregovorima sa Parižanima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

L'Equipe prenosi da su Barca i PSG veoma blizu dogovora i da bi se moglo biti riješeno u narednim danima. Navodno, Katalonci su sinoć poslali novu ponudu za Neymara i nude sada Philippea Coutinha i 100 miliona eura.

Iz PSG-a su poručili da Barca treba uz Coutinha dodati 140 miliona eura i da će u tom slučaju odmah pustiti Neymara. Pregovori oko novčanog iznosa se nastavljaju, ali činjenica je da Neymar nikad nije bio bliži povratku u Barcelonu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Placljivko i maza, samo ce unistiti Barsu,pa i bez Messija su sad najbolji u ligi, uz Atletico M, Real je 3 stepenice nize, sa Valencijim, Seviljom itd...
1 3
BillyPiton
Nadaj se samo Causevicu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi