McClaren se vratio u Englesku i pronašao novi klub

Nekadašnji selektor Engleske

McClaren se vratio u Englesku i pronašao novi klub

Nekadašnji selektor engleske fudbalske reprezentacije Steve McClaren (57) pronašao je novi angažman.

McClaren je do kraja prošle godine radio u Maccabiju iz Tel Aviva kao saradnik Jordiju Cruyffu, a sada se odlučio vratiti menadžerskom poslu i preuzeti klupu engleskog drugoligaša Queens Park Rangersa.

Iskusni strateg je sa Queens Park Rangersom dogovorio saradnju do 2020. godine, a ovo mu je ujedno i povratak u ovaj klub, budući da je u 2013. godine u njemu bio pomoćni trener.

Nakon preuzimanja dužnosti McClaren nije skrivao zadovoljstvo zbog povratka u Queens Park Rangers, kazavši, između ostalog, kako se nada da će klub pod njegovim vodstvom u narednoj sezoni biti uspješniji.

U bogatoj trenerskoj karijeri McClaren je, između ostaog, vodio još Middlesbroughu, Twente, Wolfsburg, Newcastle, reprezentaciju Engleske...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi