McTominay ispred Mourinhovog pojačanja od 60 miliona eura

Šta se dešava sa Brazilcem?

McTominay ispred Mourinhovog pojačanja od 60 miliona eura

Fulham i Manchester United će sutra u 13:30 sati po našem vremenu otvoriti 25. kolo Premier lige, a ekspedicija Crvenih đavola je već otputovala za London.

Izabranike Ole Gunnara Solskjaera sutra očekuje teško gostovanje na Craven Cottageu, kod Fulhama kojem su pod hitno potrebni bodovi želi li ostati u borbi za opstanak.

United koji je u odličnoj formi je favorit i na Craven Cottageu, a kladionica MOZZART je spremila odlične kvote za ovaj duel!

Među putnicima za London su se našla uobičajena imena, s tim što je Solskjaer odlučio Freda ostaviti kući.

Neće tako šef struke Uniteda ponovo računati na Brazilca, dok je njegovo mjesto u rosteru zauzeo 22-godišnji Scott McTominay, koji je ostao u Manchesteru uprkos tome što se ove zime špekulisalo da bi mogao biti poslan na posudbu.

Fred očigledno u potpunosti pada u drugi plan na Old Traffordu, posljednji nastup za United je upisao početkom januara u utakmici FA Kupa protiv Readinga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nije ovo prvi put da je izostavljen iz ekipe, posebno od dolaska Solskjaera na klupu, dok je posljednji nastup u Premier ligi imao još 26.12. minule godine protiv Huddersfielda.

Podsjetimo, Fred je bio jedno od velikih Mourinhovih pojačanja, te je ljetos stigao iz Shaktara za 60 miliona eura.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi