McTominay: Mi smo Manchester United, nemojte nas otpisati

Vezista Uniteda nakon poraza

McTominay: Mi smo Manchester United, nemojte nas otpisati

Jedan od onih koji smatraju da je Manchester United sinoć previše respektovao Barcelonu je mladi vezista Scott McTominay.

Podsjetimo, Crveni đavoli su od Katalonaca izgubili 1:0 u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka, a mladi Škot smatra da je njegov tim trebao ući hrabrije u meč.

"Previše smo ih respektovali u otvaranju utakmice. Nakon toga smo bolje igrali, ali jako je teško igrati protiv Barcelone. Teško dolaziš do lopte, a ne smiješ ih stalno pritiskati jer je prerizično. Moramo u revanšu igrati više napadački. Ovo je bilo tek prvo poluvrijeme. Mi smo Manchester United i nemojte nas otpisivati", rekao je McTominay.

S druge strane, njegov kolega Chris Smalling ipak smatra da je United bio bolji na pomenutom susretu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Potpuno smo ih neutralizirali. Visoko smo ih pritiskali i stvorili par prilika, ali prava je šteta da nismo zabili gol", rekao je defanzivac Uniteda koji je odigrao pristojan meč.

Inače, revanš susret između ova dva tima na rasporedu je za pet dana na Camp Nou stadionu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti