11

Komentari (11)

Arma
Crveni karton čist ko suza
rabodimis
Ja jeste otkrili Ameriku sa ovim tekstom, svaka cast.. Evo dvije godine se pune kartonima naredni protivnici fk borat, vi fol sad iznenadjeni ? XD Serem vam se na novinarske diplome i onog ko vam ih dade..
Miki2
Dupovac treba dobiti pet utakmica kazne ne igranja i nas ce malo rasteretiti a i njemu će dobro doći da se malo osvijesti za svoju glupost koju je napravio, bilo sta je bilo al opet ćemo imati problem stranog trenera tvrdim da se strani treneri ne mogu snaći u BiH premijer ligi to smo se uvjerili i sad kada je Vasoski napravio tri izmjene Velkoski, Ahmetom, Avramovski niđe veze... Avramovski je jako spor uz njega trebaju dvojica da trče za njega i tako dok Sarajevo ne dovede Dudica za šefa stručnog štaba nema od nas ništa.
enko
Svi rade za borac vico,pilav ,duric,sudijski komitet a posebno sudije po nalogu
istok24
Navijač sam Želje i da budem iskren po pravilima fudbalske igre za udarac rukom u glavu se dodjeljuje crveni karton što se u ovom slučaju nije desilo. Međutim, obzirom da sam bio na istoku i vidio situaciju svojim očima, u momentu kada se Dupovac oslobodio lopte pogled Kaljanca je bio usmjeren u smjeru kretanja iste, nije mogao vidjeti da li je udarac bio u glavu ili u predjelu prsa. Siguran sam da je pomoćni sudija javio Kaljancu koji takođe nije mogao jasno vidjeti ali je po gestikulaciji Štilića zaključio da je dobio udarac u glavu. Štilić je to iskusno uradio i oslabio Sarajevo u nastavku, mada sam mišljenja da Sarajevo ne bi moglo ništa uraditi i sa 11 igrača.
kaliopi
Ma dajte ljudi malo realnosti, sudija sudio normala tekmu, do igrača je, nikom nije dao za glupost karton, Dupovac ispao glup, namjerno udaranje igrača kakvo god da je bilo, to ne pristaje kapitenu, igrača bez volje, Željo izginuo za svaki duel i eto razlika, sp.
Mingiling
bk123
Nisam gledo utakmicu pa nemogu komentirati sudjenje ali ono što sam vidio u sažetku taj crveni karton je u najmanju ruku smiješan, nije bilo govora o crvenom kartonu. Mada koliko je god sudac tu pogriješio dobar dio zasluga ide i Štilću za onako maestraln pad i glumu... vjerovatno je sudiju i to malo za****lo ako će mo tražiti olakotne okolnosti...šteta jer nije bio a da imamo VAR poništio bi ga 100%
SarajevoFC
Bravo majstore! Rijetko objektivan i kulturan momak.
Ende
Pa zato dupovac i jeste dobio onaj smijesni crveni karton
starmac
Ništa što je već očekivano pred duel sa BORCEM.NEIZNENAĐUJE NIKOG
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.