Meč na Pecari, ipak,  prekinut na zahtjev sudije

Igrači nakratko bili van terena

Meč na Pecari, ipak, prekinut na zahtjev sudije

M. Šljivak

Susret 18. kola Premijer lige BiH između Širokog i Zvijezde 09 prekinut je nakratko tokom prvog poluvremena.

Razlog prekida bila je fotografija Slobodana Praljak, osuđenog zločinca koja se pojavila na tribinama Pecare, pa je susret prekinut.

Iako se u prvi trenutak činilo da su igrači Zvijezde 09 samoinicijativno napustili teren po informacijama sa terena ipak je sudija Sabrija Topalović prekinuo susret dok se sporna fotografija ne ukloni.

Igrači domaćeg tima su prišli navijačima kako bi ih zamolili da se fotografija skloni sa tribina. Na kraju su navijači napustili utakmicu, fotografija je uklonjena, a meč je nastavljen.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alfred
Bravo za sudiju Topalovića.
20 4
user1575220177
A rasim delic na tribinama?on je za vas heroj?nego pometite ispred svog praga prvo,ili sve kaznite ili nikog.
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti