Velež na nezgodnom gostovanju u Semberiji, Čelik domaćin Borcu

Preostala tri duela 18. kola

Velež na nezgodnom gostovanju u Semberiji, Čelik domaćin Borcu

A. Čaušević

U Bijeljini, Zenici i Širokom Brijegu bit će odigrana preostala tri meča 18. kola Premijer lige.

Desetkovani Velež će gostovati Radniku. Feđa Dudić neće moći računati na nekoliko važnih igrača protiv Bijeljinaca koje čini se nije previše pogodila promjena trenera. Najveći problem je sigurno neigranje Samira Zeljkovića.

Slobodan Starčević je odlično krenuo na klupi Radnika visokom pobjedom nad Mladosti. Domaćin se trijumfom ima priliku probiti na treće mjesto. Rođeni su već tri meča bez punog plijena, na gostovanjima pružaju sasvim solidne partije pa je za očekivati dobar meč.

Čelik će dočekati Borac. Zeničani su se nakon oduzimanja tri boda doveli u nezgodan položaj pa će protiv gostiju iz Banja Luke biti pod imperativom trijumfa. Borac je više od dva mjeseca bez poraza i sigurno će imati šta da kaže na Bilinom polju bez obzira na remije u posljednja dva kola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kolo će zatvoriti Široki Brijeg i Zvijezda 09. Nakon skoro dva mjeseca na stadion Pecara se vraća publika što bi domaćim trebao biti motiv više da potvrde pobjedu protiv Željezničara iz prošlog kola. Gosti iz Semberije su još uvijek bez boda u gostima, a bit će interesantno vidjeti hoće li negativnu seriju prekinuti baš danas.

Utakmice u Bijeljini i Zenici počinju u 13 sati, a u Širokom Brijegu susret će početi u 16 sati. Jučer su Sloboda i Tuzla City (1:1) te Zrinjski i Mladost (1:1) remizirali, dok je Željezničar s 1:3 pobijedio Sarajevo. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BN78
Velež ima svoju sansu danas u Bijeljini,teren raskvašen i odgovarati će ekipi koja se brani,a ne kao Radnik koji igra na posjed lopte.Sama izjava Starčevića je prepotentna,sto se npr.Zizoviću nikada nije desilo iako tog trenera nesto ne gotivimo zbog demagogije.
1 3
zakeroni
Forza Velez ljubavi moja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi