Meč Široki Brijeg-Željezničar gledajte na SportSport.ba
Foto: NK Široki Brijeg

Omogućila Wwin kladionica

Meč Široki Brijeg-Željezničar gledajte na SportSport.ba

Fudbaleri Širokog Brijega i Željezničara danas će na stadionu Pecara igrati derbi susret četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine. Radi se o susretu prvoplasirane i drugoplasirane ekipe u Premijer ligi. 

Mnogi s pravom smatraju da je ovo finale prije finala kada je u pitanju Kup BiH, a današnja utakmica bi svakako mogla biti i najkvalitetnija u ovoj fazi takmičenja.

Bez obzira na to, nijedna TV kuća neće prenositi meč sa stadiona Pecara, ali portal SportSport.ba je svojim čitateljima omogućio prenos u saradnji sa Wwin kladionicom.

Podsjetimo, današnji susret počinje od 17.00 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Salgijica
Bice divnih koreografija sigurno
5 1
Posjetilac
Daj bože da to ne bude samo preuzeto sa zvanične stranice Širokog Brijega a biće. Sa jednom kamerom I bez komentatora to je ravno "kupu Janjeta" ili koride u Čevljanovićima. Znate li išta sami, mrdnuti to dupe ispred kompa I bar pokušati napraviti nešto normalno, ionako vas košta 0 KM.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi