Mediji tvrde da je Goetze 'pobjegao' u privatnom vozilu, ali Borussia objasnila šta se desilo

Povrijedio ruku u meču protiv Schalkea

Mediji tvrde da je Goetze 'pobjegao' u privatnom vozilu, ali Borussia objasnila šta se desilo

E. Škorić

Mario Goetze je bio jako ljut jer je u 58. minuti zamijenjen na Veltins Areni u Gelsenkirchenu, objavili su brojni njemački mediji.

U rurskom derbiju Schalke i Borussia Dortmund odigrali su 0:0, a trener gostiju Lucien Favre odlučio je iz igre izvesti Goetzea već u 58. minuti.

Nije Favre bio zadovoljan s onim što je danas na terenu prikazao Goetze, a ovaj je još manje bio zadovoljan odlukom trenera. Kada je izlazio, njemački reprezentativac nije niti pogledao prema Favreu.

Kasnije su mediji objavili da je u privatnom vozilu napustio stadion, ne želeći ni da sačeka kraj utakmice.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sve to je uglavnom objavljeno na društvenim mrežama i njemačkim sajtovima, ali Borussia ima potpuno drugačije objašnjenje.

U međuvremenu je Borussia objavila da je igrač povrijedio ruku i da je hitno prevezen u bolnicu kako bi odradio rendgenski snimak iste, te da nije riječ ni o kakvom sukobu unutar svlačonice.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti