Među navijačima i bivši igrači: Ne damo Borac!
Foto: mondo.ba

Izbačeni u Prvu ligu RS

Među navijačima i bivši igrači: Ne damo Borac!

Endin Čaušević

Iako je FK Borac izborio opstanak u Premijer ligi BiH ovaj klub iz Banjaluke naredne sezone će se takmičiti u Prvoj ligi RS jer nisu dobili licencu za PL BiH.

Nekoliko stotina navijača Borca danas se okupilo kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog svih dešavanja u klubu. Popularni Lešinari su jasno poručili da su razočarani što Borac neće igrati Premijer ligu BiH, te su zatražili ostavke članova Uprave kluba.

Zanimljivo da su podršku navijačima pružili i nekoliko bivših igrača ovog kluba. Na Trgu Krajine bili su Boris Raspudić, Aleksandar Subić, Darko Maletić i sadašnji igrač ovog kluba Bojan Puzigača.

Navijači Borca jasno su poručili da neće dozvoliti gašenje ovog kluba, a skandiranjem "Uprava napolje" pokazali su šta misle o ljudima koji vode Borac.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi