Zmajevi se vratili u BiH

Medunjanin: Ne bih volio Sloveniju u baražu

Brojni bh. navijači i novinari danas su na aerodromu u Sarajevu dočekali izabranike Mehmeda Baždarevića, a posebnu pažnju je plijenio Haris Medunjanin.

Iskusni bh. reprezentativac je sinoć bio strijelac dva pogotka u pobijedi BiH nad Kiprom, a na pitanje o pobjedi i plasmanu u baraž, odgovorio je: 

"Bitno je za naš fudbal, opet smo se plasirali u taj baraž i ako Bog da da bude treća sreća i da odemo na Evropsko prvenstvo. Ne znam koga bih volio u baražu, jer su dosad sve ekipe teške i treba da se borimo u dvije utakmice koje budemo imali", riječi su Medunjanina. 

Iako navijači naše reprezentacije zbog atmosfere i navijača najviše priželjkuju Sloveniju, Medunjanin drugačije razmišlja. 

"Ja ne bih volio Sloveniju, ali vidjet ćemo ko će doći i onda ćemo se pripremati za te dvije utakmice", kaže Medunjanin. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Vezni igrač Deportiva na kraju razgovora se osvrnuo na meč protiv Kipra. 

 "Jučer je bilo pritiska, znali smo da je bitna utakmica i da moramo pobijediti. Ja mislim da je u početku bio grč, ali ostvarili smo cilj i sada idemo u baraž da pobijedimo", poručio je bh. reprezentativac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.