Bh. reprezentativac

Medunjanin: Već smo pokazali da smo bolji od Grčke

Dino Kurbegović

Do kvalifikacijske utakmice između BiH i Grčke ostala su još dva dana. 

Pred ovaj meč, koji će biti od iznimne važnosti za naš nacionalni tim u borbi za plasman na kontinentalnu smotru, Haris Medunjanin je izjavio kako vjeruje u pobjedu nad Grčkom. 

"Drago mi je što sam ponovo u reprezentaciji. Utakmica sa Grčkom je jako bitna, moramo pobijediti. Dosta igrača je igralo ovakve utakmice. Vjerujem da imamo kvalitet da pobijedimo Grčku, što smo uostalom pokazalo i u Atini, kada smo bili dosta bolji", kazao je Medunjanin. 

Svjestan je Medunjanin kakva će atmosfera biti u Zenici. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Grci znaju gdje dolaze. Atmosfera je uvijek na visokom nivou u Zenici i navijači će kao i uvijek biti iza nas. Bolji smo od Grka, ali ih ne smijemo podcijeniti. Ipak, mi bismo trebali utakmicu završiti pobjedom." 

"Ne zna se još uvijek ko će igrati, to će odlučiti selektor. U Grčkoj nisam igrao, a igrali smo dobro... Bitno je da svi imamo isti cilj, a ko god dobije priliku, dat će sve od sebe." 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi