Mehanović: Iskreno sam iznenađen, igrali smo srcem za ovaj grad, za ove navijače...
Mehanović je bio impresioniran igrom svog tima

Trener Rudara nije krio svoje zadovoljstvo nakon pobjede

Mehanović: Iskreno sam iznenađen, igrali smo srcem za ovaj grad, za ove navijače...

S. Pašalić

Nogometaši Rudara iz Kaknja su danas sa visokih 3:0 savladali Čelik u utamici 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Trener ovog tima, Bećir Mehanović je nakon meča dao svoj komentar te je bio zadovoljan, ali i pomalo iznenađen rezultatom.

"Pa eto, jedna čvrsta i teška utakmica, rezultatom sam iskren da budem iznenađen jer je ovo protivnik koji igra Premier ligu. Ja sam impresioniran, moji momci su danas pružili jednu pa sigurno mogu reći savršenu utakmicu."

"Igrali smo srcem za ovaj naš grad, za našu publiku jer je ipak ovo naš komšijski derbi. Igru nemam nešto posebno da komentarišem, svoje smo zadatke ispunili, orjentisali smo se na kontranapade i mislim da smo u tome uspjeli..."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jc999
U svim zemljama je privilegija igrati kup utakmice, gdje se u niželigašima može istaći neki klinac te ostvarit dobar transfer. Dok je kod nas sasvim druga slika. Dotični Mehanović što podiže svoje igrače i priča onu priču što zna da bi voljeli čuti građani Kaknja, ali to je daleko od istine, kad si izveo klince u Jajce protiv Metalleghea koji su mašali penal za penalom po Vašom ingerencijom, što su naravno radili i igrači Metalleghea skupa sa stručnim stožerom, i isto to što je Babić danas uradio protiv Vas... Tako da pusti šuplju igrali ovako igrali onako, ginuli na terenu za navijače za svoj grad, siti smo tih gluposti. Budimo samo realni. U svakom slučaju sretno dalje!
0 0
MLADOST
Svaka čast Bećire.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi