Mehanović: Sutra želimo slaviti za naš grad, navijače i sve one koji vole Rudar!

Večeras proslava u Kaknju

Mehanović: Sutra želimo slaviti za naš grad, navijače i sve one koji vole Rudar!

S. Mlaćo

U Kaknju se večeras sprema velika proslava stogodišnjice kluba.

Zbog koronavirusa mnoge stvari neće biti po planu, no jasno je da će zaljubljenici u Rudar stoti rođendan proslaviti onako kako i dolikuje za ovaj renomirani bh. klub.

Već sutra je i nastavak sezone u Prvoj ligi gdje je će Rudar dočekati Čapljinu. Pobjeda bi bila poklon navijačima, ali i svima koji pomažu rad kluba.

"Mi ćemo dati sve od sebe da igramo što bolji nogomet i da stogodišnjicu proslavimo na najbolji mogući način. Večeras imamo slavlje, veliki vatromet se sprema i da na taj način otvorimo prvenstvo. Sutra ćemo nadam se slaviti pobjedu i to bi bio poklon našem gradu, navijačima i svima koji su uključeni u rad kluba", priča šef struke Rudara Bećir Mehanović za SportSport.ba.

O novoj sezoni kaže.

"Nismo puno mijenjali, zadržali smo kostur ekipe, a mijenjali smo malo u vrhu napada. Sutra nam stiže Čapljina, uvijek su neugodni i morat ćemo ući maksimalno ozbiljni. Ako budemo takvi, vjerujem da neće biti problema".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bez publike je priznaje veoma teško.

"Fudbal se igra bez publike, bit će nam teško svima. Nažalost, moramo se strpiti malo, ja se iskreno nadam da će se navijači što prije vratiti na tribine. Publika je naš 12-ti igrač, vidjet ćemo kako ćemo se naviknuti ovaj neki period", dodao je Mehanović na kraju razgovora.

Top Komentari

Adriano
#ZARUDARŽIVIMO
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije