NK Vis Simm Bau slavio na Memorijalu u Vitezu, organizatori položili ispit

Sve je proteklo bez ikakvih problema, uz pridržavanje mjera

NK Vis Simm Bau slavio na Memorijalu u Vitezu, organizatori položili ispit

S. Mlaćo

U Vitezu je danas odigran drugi, finalni dan Memorijala Galib Mujičić, a  pobjednički pehar je otišao u ruke nogometaša NK Vis Simm Bau.

NK Vis Simm Bau je nakon 90 minuta remizirao sa Rudarom (0:0), a onda slavio boljim izvođenjem jedanesteraca. Golman Antonio Kragić odbranio je udarac novog pojačanja Rudara Enisa Sadikovića.

U susretu za treće mjesto FK Vitez je deklasirao Iskru iz Bugojna 5:0. Pogađao je dva puta Ammar Haskić, te po jednom Adnan Ramić, Fadil Selman i Abdulah Haskić.

Pohvale svakako idu i na račun organizatora koji su i pored cijele situacije sa pandemijom koronavirusa uradili veliki posao kako bi Memorijal protekao na najbolji mogući način, te se uopšte održao.

Obezbijedili su kvalitetne uslove i na kraju dobili pohvale od svih sudionika te publike koja je također bila za svaku pohvalu poštujuću propise i upute.

No description available.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pohvale idu na račun prvog čovjek Vitežana Begzudina Bektaša koji je proteklih dana te za vikend sve 'snage' usmjerio u uspješno održavanje memorijala, te ostalih u Organizacionom odboru memorijala, a svojim pristustvom memorijal je uveličao i legendarni trener Husnija Arapović, te Mato Gavran...

Organizatori te drugi sportski radnici prvog dana posjetili su mezarje Galiba Mujičića, te i na taj način poslali poruku da ga nisu zaboravili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti