Mehmed Alispahić novi fudbaler Slobode

Stigao iz Šibenika

Mehmed Alispahić novi fudbaler Slobode · Zvanično

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Mehmed Alispahić, karijeru će nastaviti u dresu tuzlanske Slobode.

Ovaj Bugojanac prethodnu sezonu igrao je u dresu Šibenika, ali je odlučio da napusti ovaj klub i potpiše sa Slobodom ugovor na godinu dana. Za tuzlanski tim ovo će biti još jedno zvučno pojačanje jer su ranije danas objavili transfere Ivana Barabana i Saida Husejinovića.

Alispahić je ponikao u dresu bugojanske Iskre iz koje je prešao 2008. godine u Šibenik. Nakon odličnih igara u ovom klubu na ljeto 2011. godine potpisao je za Dinamo u kojem je igrao skoro dvije godine.

Nakon epizode u Rijeci početkom 2015. godine došao je u Sarajevo, ali se na Koševu zadržao samo godinu dana. Alispahić je potom igrao u Bahreinu za Al-Ahli, a prošlog ljeta se vratio u Šibenik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi